Mimarlık Bahar 2014 Sergileri

güncelleme: 30.06.2014

BİLGİ-MİMARLIK’tan Mimarlık ve Tasarım okumak isteyen üniversite adaylarına FIRSAT

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nin Mimarlık, İç Mimarlık ve Endüstri Tasarımı öğrencilerinin, 2013-14 akademik yılı atölye ve derslerinde yaptıkları tüm bireysel çalışmalar ve grup çalışmaları; ders içerikleri, atölyelerin problem tanımları ve vaka incelemeleri; gezi ve keşif belgeselleri santralistanbul Kampüsü'ndeki Mimarlık binasında ve bahçesinde sergileniyor.

Bu bölümleri tercih etmek isteyen üniversite adayları ve velilerinin, başlıca soruları arasındaki “bu eğitimlerin hangi becerileri gerektirdiği ve eğitim sürecinde hangileriyle donattığı”, 4 yıllık eğitimin tamamının ders ve atölye içerikleri ve ürünleriyle 1/1 ölçekte sergilenerek dolaysızca yanıtlanıyor.

Eğitim sürecinin tamamının içerik ve ürünlerini yerinde gözlemek için tüm ilgilileri bekliyoruz.

Mimarlık Bahar 2014 Sergileri