BİLGİ Mimarlık öğrencilerinin MimED 2013 başarıları

güncelleme: 29.11.2013

Mimarlık eğitimcilerini bir araya getirerek ülkemizdeki mimarlık eğitimi ortamını geliştirmeyi amaçlayan Mimarlık Eğitimi Derneği (MimED) 2013 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri 4 Kasım 2013 tarihinde İTÜ Taşkışla Binası'nda gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı.

• İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri 2012-2013 akademik yılı "BİLGİ’de Temel Tasarım-II/Basic Design@BİLGİ-II" dersi kapsamında gerçekleştirdikleri ve bire bir uyguladıkları "The Bubbleion" projesi ile "MimED2013 Mimarlık öğrencileri Proje Ödülleri'nde 'Jüri Özel Ödülü'nü aldılar.

1. sınıf Kategorisi - JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Ege Acar, A. Faysal Altunbozar, Ahmet Cam
Alptuğ Yılmaz, Eda Tekirli, Efe Erman, Feyza Kükrek
Nazlı Pekdemir, B. Özgüç Çapunaman, Seda Öznal

• İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans öğrencisi Samet Mor  ODTÜ 4. sınıf  "Architectural Design V/Mimari Tasarım V” dersi kapsamında gerçekleştirdiği “Crane to Grain/Çukurambar Dönüşüm Projesi”  ile 4. sınıf Kategorisi Jüri Özel Ödülü'nü aldı.

4. sınıf Kategorisi - JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ
Samet Mor